tiistai 20. toukokuuta 2014

Misssio: Järjestä ylioppilasjuhlat alle 2 viikossa

Heippa!

Jatkan blogini kirjoittamista hauskalla (tai ei niin hauskalla) missiolla järjestää onnistuneet ylioppilasjuhlat n.70 henkilölle alle 2 viikossa. Se syy miksi juhlien järjestelyihin ei ole kuin 2 viikkoa aikaa on itse asiassa suuri ihme! 

Aloitin kirjoittamisen keväällä 2012 vielä kun kävin Lumon Lukiota. Sain erityisluvan kirjoittaa uskonnon vaikka kursseja muuten ei ollut tarpeeksi kirjoitusten aloittamiseen. Myöhemmin samana vuonna vaihdoin Töölön Yhteiskoulun aikuislukioon jatkamaan kirjoituksiani ja kirjoitinkin keväällä 2013 Äidinkielen, englannin ja ruotsin. 
Pääsin läpi kaikista muista paitsi ruotsista mikä ei ollut ihme, tuolloin koulu ei ollut päällimmäisenä mielessä, sillä esimerkiksi olin juuri muuttanut omilleni. Jatkoin ruotsin kirjoittamista sksyllä 2013. Panostin omasta mielestäni todella paljon kuitenkin tuloksetta. Oli selvää että oli jäljellä tasan yksi kirjoituskerta keväällä 2014 ennnekuin kaikki edelliset tulokset hylätään aikarajan ylittyessä. 

Nyt keväällä 2014 luin TODELLA paljon. Kävin abikurssia ja tein harjoituskokeita 24/7. Koepäivä koitti ja koe oli hieman vaikea varsinkin kuuntelukoe. Lähdin kotiin toiveikkaana ajatuksesta ylioppilasjuhlista ja lakista. Alustavat tulokset tulivat jo viikon kokeen jälkeen ja ilmoitustaululla loisti i eli hylätty pistein 86,5. Romahdin täysin enkä kyennyt hyväksyä ajatuksta, että minusta ei ikinä tule ylioppilasta. Minulla oli jäljellä 1 matikan kurssi jonka pistin syksyyn motivaation puutteen vuoksi. 

Perjantai 16.5: 
Lopulliset tulokset ovat tulleet. Masennun päivästä enkä halua edes katsoa lopullista i:täni. Menen töihin ja tulen illalla kotiin. Hetken kotona istuttuani päätin avata Wilman ja tarkistaa pisteet. 
.
.
.
.
.
SIELLÄ ON A !!!!!!
mitä ihmettä ei voi olla totta!!!!



Tänä vuonna koe oli ollut ilmeisesti vaike tasoon nähden ja pisteeni YTL:ssä nousi 13,5 pistettä ja pääsin pisteellä läpi!

En todellakaan olisi uskonut noin ikinä käyvän minulle!
Nyt minusta tuleekin ylioppilas, tosin joudun käydä sitä yhtä matikan rästikurssia kiireellä läpi erityisopettajan kanssa, mutta nyt on motivaatio kohdallaan!

Nyt kiire järjestää juhlat ja käydä ostamassa se ihana iiik valkolakki!

kirjoittelen tänne miten juhlien järjestelyt etenee ja ennenkaikkea miten juhlat onnistuivat.

Onnekasta kevättä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti