tiistai 15. huhtikuuta 2014

Täällä taas!

Hei kaikki!

Täällä taas! Jouduin pitämään pienen tauon blogin päivitysten välissä muiden kiireiden vuoksi. Nyt alkaa vihdoin olla viikossa vapaapäiviäkin ja aikaa istahtaa rauhassa koneen äärelle tai tarttua kameraan ( jonka sain vasta eilen takaisin viikon erossa olon jälkeen, kamera oli siis unohtunut katrille ). 

Tässä postauksien välissä ei ole mitään maata mullistavaa tapahtunut. Töitä tehnyt -omaa virallistani ja lisäksi keikkatyönä opettajan sijaisuuksia joita tykkään niin paljon tehdä!  Opettajan ammatti on jo pitkään kiilunut ammattihaave ykkösenä. 

Tänään innostuessani ottamaan kuvia kodista huomasin lievästi innostuneeni pääsiäisestä. Aloin miettimään miksi aina innostun kaikista juhlista/vuoden ajoista? joulu on toinen tosi paha.. ehkä se ei ole jouluhulluus joka vaivaa vaan joku vuodenaika/juhlapyhähulluus?







Pääsiäisen ja kevään( ja sen oleellisimman -palkkapäivän) kunniaksi käväisin  tänään XXL sports & outdoorissa etsimässä juoksu/ kävelykenkiä. Löysin hyvään hintaan ihanat pinkit Niken kengät! Treeni motivaatio nousi juuri nollasta sataan ööh? sekunnissa?!



Ja tottakai kynnet täytyy olla sävy sävyyn!




Tänä vuonna ajattelin hyödyntää ison lasitetun parvekkeen ja kokeilla viljellä joitain yrttejä yms. 


Huomenna onkin vapaapäivä ja pyykkäyspäivä yhyyh.. katsotaan mitä sitä keksisi tänne päivittää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti