tiistai 11. maaliskuuta 2014

Helsinki

Heippa!

Tänään oli töissä koulutus-ja palaveripäivä. Hyvä tähän alkuun niin etten edes viikkoa ole ehtinyt olla töissä ja jo heti koulutus! Pää ihan pyörällä tästä kaikesta -vaikka se onkin pyörällä suurimman osan ajasta muutenkin. Uudet työkaverit ja ilmapiiri töissä vaikuttaa todella hyvältä! 
Paljon on muistettavaa ja uusia asioita tuntuu lentelevän ovista ja ikkunoista! Kaiken tämän keskellä pitäisi vielä päntätä ruotsia himo tahtiin, hullua! 
Täytyy aktivoida jokainen muistisopukka aivoissa päälle.

Tänään pitkästä aikaa otin kameran "muuten vaan" mukaan laukkuun työmatkalle. Otin muutaman kuvan työmatkaltani mustavalkoisena Helsinki-kuvana.









-------------------------------------------------------------








Päätin ilahduttaa Utuakin tuomalla sen lempiherkkuja. Päivän ostoksia enemmän. Terveellinen ruokavalio vähän lipsui viikonloppuna, mutta suokoon yhden päivän anteeksi. Suurimpaan morkkikseen oli pakko ostaa alla olevat.







-----------------------------------------------------------------


Alla eilinen ideani laittaa kaksi valkoista metallista sydäntä roikkumaan verhojen päälle ylös.





Vielä lopuksi mainitsen eilen löytämästä ruotsinkielisestä sivusta. Etsiskelin ruotsinkielisiä naistenlehtien nettisivuja ja päädyin tälle sivustolle. Jäin heti koukkuun ja teki ruotsin lukemisesta hauskaa ja mielenkiintoista kun luki oikeasti itseään kiinnostavia juttuja. 
Sivuilta löyty kaikkea maan ja taivaan väliltä. 

Laitan alle linkin jos kiinnostaa käykää ihmeessä kurkkaamassa!




2 kommenttia:

  1. Kiva blogi :) missä sie oot töissä? Onko pitkä työmatka ja millä sen kuljet? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Olen töissä Siwassa ilta töinä koulun ohella tienaamassa vähän taskurahaa :) työmatka kestää melkein tunnin(huh!) ja kuljen sen bussi+ratikka yhdistelmällä :)

    VastaaPoista